Правила та особливості прибирання офісних приміщень

26 янв, 22:54

Прибирання та чистота – обов'язкова частина нашої повсякденності. Багато хто навіть не надає значення цій рутині і прибирає швидше на автоматі, ніж з метою наведення чистоти. І таке прибирання займає дуже багато часу. А прибирання в офісі – це ще й імідж. Утримувати штатних клінерів рідко буває вигідно: дорога техніка, миючі засоби, спецодяг, навчання та послуги. Тому останнім часом все більшої популярності набирає проміжний варіант - клінінгова компанія.

Що входить до послуги клінінгу офісних приміщень

Послуга клінінгу офісних приміщень – загальна, найчастіше до неї входять не лише самі офіси, а й територія поряд.

Яке обладнання та методики використовується

Відповісти на це питання саме досить складно, тому що кожна клінінгова компанія має свої секрети ефективного прибирання (і не всі вони безпечні, але про це в наступному пункті). Потрібно розуміти, що якісно виконати прибирання в комерційних масштабах без використання спеціальних професійних миючих засобів і техніки неможливо, тому що, наприклад, ті ж післяремонтні плями фарби прибрати за допомогою ганчірки з милом - непосильне завдання.

Більшість клінінгових компаній у своїй роботі використовують миючу техніку виробництва німецької компанії Alfred Kärcher GmbH & Co. KG Обладнання цього бренду відоме своєю надійністю і часто його можна зустріти і в побуті.

Іноді на підприємствах та офісах потрібна така процедура як пест-контроль. Вона передбачає централізований комплекс процесів, вкладених у знищення гризунів, комах, паразитів та інших неприємних і небезпечних “особистостей”. У таких процедурах використовуються досить токсичні хімічні речовини, тому співробітники клінінгових компаній виконують подібні роботи у спеціальних захисних костюмах, а у приміщенні може бути заборонено перебувати від кількох годин до кількох днів.

Як правильно вибрати підрядника

Вибір клінінгової компанії може стати серйозним випробуванням для нервової системи, оскільки на ринку є як хороші, що заслужили довіру клієнтів компанії, так і нечесні фірми-одноденки. При виборі обов'язково зверніть увагу на прайс - якщо ціни суттєво занижені, це перша нагода задуматися. Почитайте відгуки, зокрема, на Google Maps, зайдіть в соцмережі компанії, поспілкуйтеся з менеджером. Все це у комплексі допоможе скласти об'єктивну думку про діяльність обраного підрядника.

Не женіться за дешевизною або дорожнечею: обидві крайності не виправдані на будь-якому ринку.

Де можна замовити прибирання офісних приміщень

Якщо ви шукаєте надійного підрядника, якому можна довірити прибирання офісу без хвилювань за цінні документи та техніку, рекомендуємо скористатися послугами всеукраїнської компанії ІНВАЙТ (www.iws.ua/office-cleaning). Дана компанія вже багато років займається професійним прибиранням комерційних та житлових приміщень, має значний штат досвідчених працівників та великий парк прибиральної техніки. Лояльні ціни та якісні послуги вам гарантовані незалежно від того, в якому місті України ви проживаєте.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/519689.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua