Заступник Генерального секретаря ООН, керівник ПРООН пан Кемаль Дервіш та лідери ділових кіл офіційно започаткують Глобальний договір в Україні

21 апр, 16:23

Подія:  Урочиста презентація Глобального договору в Україні за участі офіційних представників ООН та перших підписантів Договору - провідних українських та міжнародних компаній.  В презентації візьмуть участь Заступник Генерального секретаря ООН Кемаль ДЕРВІШ,  Міністром праці та соціальної політики України Іван САХАНЬ, Голова Федерації роботодавців України Анатолій КІНАХ, Помічник Генерального секретаря ООН та Директор регіонального Бюро ПРООН у Європі та СНД Кальман МІЖЕЙ, Голова міжнародної мережі Глобального договору ООН Мануель ЕСКУАРДО та Координатор системи ООН в Україні Френсіс О’ДОННЕЛЛ.

Учасники Глобального договору в Україні (станом на 20 квітня):  Актив Банк, Американська торгівельна палата,  Банк Надра, Біцко Лтд, Британські авіалінії, ГлаксоСмітКляйн, Гештальт консалтінг груп, Джонсон Україна, Європейська Бізнес Асоціація, ЗАТ «Київстар Дж.Ес.Ем.», Інститут Сталих Спільнот, Кока-кола Беверіджіс Україна, Консорціум із удосконалення менеджмент-освіти в Україні, Лео Бернетт Україна, Львівська регіональна торгово-промислова палата, Львівська регіональна асоціація малого та середнього бізнесу, Міжнародний Центр Перспективних Досліджень, Ніссан Мотор Україна, одеська Регіональна торгово-промислова палата, Про100 Страхування, Сіменс Україна, Систем Капітал Менеджмент, Tetra Pak Україна, ТНК-ВР Україна, Українська асоціація якості, Український жіночий фонд, Українська ліга із зв’язків з громадськістю, Український Національний комітет Міжнародної Торгової Палати, Федерація Роботодавців України, ХФБ Банк Україна.

Коли/Де: Вівторок, 25 квітня 2006 о 16:15 в Софійському Гранд Холі (2-ий поверх), готель Прем’єр Палац (бульв. Т. Шевченка / вул. Пушкінська 5-7/29). Прийняття відбудеться після церемонії з 17:30 до 19:00.

Акредитація ЗМІ є обов’язковою до 18.00 24 квітня, 2006 у пані Сніжани КОЛОМІЄЦЬ або пані Вероніки ВАЩЕНКО за телефонами: 254-00-35, 253-93-63, +38 067 927 60 38.

Справка. Глобальний договір був започаткований Генеральним секретарем ООН Кофі Аннаном в 1999 році, як відповідь на неспроможність урядів самостійно протистояти викликам глобалізації. Сьогодні це міжнародна мережа компаній, урядів, агенції ООН, НДО та спілок, що співпрацюють разом задля стабільного економічного розвитку. Учасники Глобального договору в понад сорока національних мережах зосереджують свою діяльність в чотирьох ключових напрямах:  боротьба з корупцією, захист прав людини, охорона довкілля та стандарти праці. Діяльність компаній в цих напрямах керується 10 принципами, які компанії заприсяглися прийняти, підписуючи Глобальний договір. Ці принципи визнані в усьому світі, що надає Глобальному договору особливої потужності.


Підписання Глобального договору в Україні відбувається після проведення серії заходів представництвом ООН в Україні, які були спрямовані на поширення концепції соціальної відповідальності бізнесу. Зокрема, було проведено національне дослідження ставлення ділових кіл в Україні до концепції соціальної відповідальності бізнесу та Форум щодо питань Глобального договору та соціальної відповідальності бізнесу, який відбувся у грудні 2005 року. Ці заходи стали своєрідною платформою, яка зібрала представників 70 провідних організації, які залучені у соціальні проекти та підтримують процес розвитку та посилення соціальної відповідальності бізнесу в Україні.


Представництво Організації Об'єднаних Націй в Україні


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/51908.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua