Легендарні німецькі коктейлі Катленбургер заходять на український ринок

09 авг, 08:58

Після 30 років лідерства на німецькому ринку, бренд коктейлів Катленбургер стартував продажі в Україні. Продукція доступна в мережі магазинів Таврія.

Katlenburger Kellerei GmbH & Co - сімейний бізнес, що був заснований в 1925 році доктором Віллі Демутом та став найбільшою виноробнею у Європі з того часу.

Продукція Катленбургер доступна у 20 країнах світу. Компанія переробляє сік з місцевих і екзотичних фруктів. Асортимент компанії дуже широкий: фруктові вина і літні прохолодні напої, медовуха і коктейлі, а також фруктові глінтвейни.

"Україна є стратегічно важливим експортним ринком для нас. Катленбургер продовжуватиме інвестувати в Україну, щоб мати можливість росту",- коментує Олександра Демут, керуючий директор винзаводу Катленбургер. "Українці люблять фруктові коктейлі, готові до споживання - для вечірок вдома або зустрічі з друзями в модних місцях. Ось чому ми зараз розпочинаємо нашу літню кампанію з коктейлями Tropica ".

Якість Катленбургер підтверджена перемогами на виставці Німецького сільськогосподарського товариства (DLG), продукція сертифікована міжнародними стандартами DIN EN 22000:2018 та міжнародним стандартом IFS. Продукція Катленбургер вже була відзначена нагородами Red Dot Design Award (2019) та Німецькою премією дизайну у 2020 році.

На виноробні Катленбургер працюють понад 100 працівників, які виробляють до 300 000 пляшок фруктового вина на день. Річний оборот компанії становить близько 30 мільйонів євро.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/509538.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua