Лінійні світильники - кращий вибір для внутрішнього освітлення

02 апр, 14:58

Лінійне освітлення https://ledvis.com.ua/ru/lineynye-svetilniki/ застосовується для промислових об'єктів, логістичних комплексів, адміністративних будівель і т.д.

Лед світильники в приміщеннях з підвищеною вологістю

До таких об'єктів належать басейни, тунелі, ГЕС, автомийки та інші приміщення.

Можете переглянути світлодіодне освітлення 220 В на сайті.

Так як ці світильники мають високий клас захисту IP66, що означає захист приладів від попадання твердих частинок, пилу, бруду, води, які можуть пошкодити прожектори або світильники. Також потужні струмені при попаданні на світильник не можуть пошкодити йому. Якщо незначна кількість води потрапить всередину, то це не завадить подальшій роботі, але краще зайвий раз не наражати таким експериментам освітлювальний прилад.

Лед світильники в приміщеннях з високою або низькою температурами

Світлодіодні прилади можуть витримувати температури від - 40 ° С до + 60 ° С. Можете подивитися представлене лінійне світлодіодне освітлення тут. Воно може бути застосовано для: холодильних камер, ковбасних, м'ясних цехів, плавильних камер, металургійних заводів.

Переваги led світильників

• довговічність - робота освітлювального приладу 100 000 годин;

• тривалий термін гарантії, якщо ці світильники дійсно мають якісні комплектуючі і гідні характеристики;

• економічність - у порівнянні з іншими приладами можуть досягати до 85% економії, все залежить від того, з яким освітлювальним приладом порівнювати;

• мінімізація мерехтіння (світлодіоди виготовляють відповідно до норм, застосовуючи якісне джерело живлення, спрямоване на зменшення пульсації);

• безпечні як для людей, так і для навколишнього середовища. Не містять шкідливих речовин, наприклад, ртуті.

Види лінійних світильників

Якщо розглядати промислові лінійні лед світильники, то вони діляться на підвісні, накладні і вбудовуванні.

Підвісні світильники встановлюються на підвіс. Підвісом може служити - трос, кабель, ланцюг.

Монтаж накладних світильників здійснюється на стелю, за допомогою дюбелів.

Вбудовуванні - кріпляться в стелю, проводка і кріплення приховані від очей. Такий спосіб застосовується для квартир, офісів, адміністративних приміщень, промислових об’єктів.

Ledvis надає вибір лінійних світлодіодних світильників для внутрішнього освітлення. Ви можете докладніше вивчити характеристики товару. Дізнатися точну ціну зателефонувавши нашим менеджерам. Для вас є безкоштовні послуги: тестування світлових приладів 14 днів, виїзд фахівця на об'єкт, 3D розрахунок освітленості, доставка по Україні.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/501843.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua