Енергоефективність – запорука конкурентоспроможності українських підприємств

24 фев, 14:50

8 промислових підприємств отримали обладнання з енергомоніторингу завдяки зусиллям Проєкту GIZ «Консультування підприємств щодо енергоефективності», що реалізується у співпраці з Мінекономіки та Держенергоефективності.

Тепер компанії зможуть здійснювати моніторинг використання енергетичних ресурсів, а також визначати перспективні та дієві заходи з підвищення рівня енергоефективності.

Такий проєкт допоможе зібрати достатній обсяг інформації щодо економічної та технічної доцільності впровадження енергоефективних заходів на підприємствах. Це, у свою чергу, дасть можливість застосувати більш ґрунтовний підхід до розробки та впровадження механізмів стимулювання енергоефективності та конкурентоспроможності українських підприємств.

Окрім того, Проєкт за підтримки Мінекономіки та Держенергоефективності розробив концепцію встановлення енергетичного моніторингу на підприємствах чотирьох галузей промисловості: хлібопекарській, молочній, машинобудівній та виробництві неметалевих будівельних матеріалів.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/499553.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua