ДП «Артемсіль» збільшує кількість прямих договорів

15 фев, 15:28

Близько 100 українських компаній заявили про свій намір співпрацювати з ДП «Артемсіль». У січні підприємство уклало на 30% більше прямих договорів на поставку солі, ніж у 2020 році.

«Для забезпечення стабільної роботи підприємства важливо збільшувати об’єми реалізації продукції. Тому ми відкриті до співпраці з усіма потенційними партнерами,» - зазначає керівник підприємства Вікторія Луценко.

Нагадаємо, що з 1 грудня 2020 року по 1 лютого 2021 року в ДП «Артемсіль» проходила договірна кампанія. Потенційні контрагенти повинні були заповнити документи згідно встановленої форми. До речі, заявку на участь можна скачати на офіційному сайті підприємства. Крім того, необхідно було надати листа про намір укласти договір куплі-продажу продукції ДП «Артемсіль» на території України.

Розгляд усіх заявок та прийняття рішення про співпрацю проводилося колегіально комітетом зі збуту і маркетингової політики ДП «Артемсіль». Із загальної кількості наданих заявок більшість відповідала необхідним вимогам. Комітетом було прийнято рішення укласти з цими компаніями контракти на поставку продукції ДП «Артемсіль». Про результати проведення договірної кампанії усім потенційним партнерам було оголошено письмово.

Щодо потенційних партнерів, які не встигли надати документи у період проведення кампанії, протягом року вони можуть звернутися в ДП «Артемсіль» з питань співпраці.

Довідка: ДП «Артемсіль» - одне з найбільших підприємств з видобутку і реалізації харчової солі (NaCl) на території Центральної та Східної Європи. Виробничі потужності ДП «Артемсіль» знаходяться в м. Соледар (Донецька область). Підприємство експортує продукцію в 15 країн світу.

Прес-служба ДП «Артемсіль»


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/498977.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua