В’їзд вантажівок до столиці обмежили: деталі

08 фев, 17:00

Сьогодні з 15:00 в’їзд великогабаритного транспорту до столиці буде тимчасово обмежений через сильний снігопад. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу КМДА.

Цитата

“У зв’язку із сильними снігопадами з 15:00 8 лютого в’їзд великогабаритного транспорту до столиці буде тимчасово обмежений. Про це йдеться у протоколі засідання постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА № 8 від 8 лютого”, — інформує КМДА.

Деталі

Повідомляється, що обмеження діятиме до покращення погодних умов. Про зняття обмеження буде повідомлено окремо.

“Варто зазначити, що обмеження в’їзду великогабаритного транспорту дозволить мінімізувати виникнення заторів на автошляхах та забезпечити рух снігоприбиральної техніки”, — зазначається в повідомленні.

У зв’язку із цим Департамент муніципальної безпеки звертається до водіїв великогабаритного транспорту із проханням заздалегідь врахувати цю інформацію та формувати свої маршрути в об’їзд Києва.

Окрім того, закликають за можливості не користуватися особистими авто і киян.

“Також просимо не паркувати свої машини обабіч вулиць, доріг і в заборонених для цього місцях, аби забезпечити безперешкодний проїзд снігоприбиральної техніки. Автомобілі, що заважатимуть розчищати дороги міста від снігу, евакуюють”, — зазначається в повідомленні.

В КМДА додають, що вночі на дорогах столиці працювали 347 одиниць спецтехніки КК “Київавтодор”.

Доповнення

На ранок понеділка, 8 лютого, сніжило у 18 областях, подекуди намело до 15 см снігу, у Миколаївській області — сніг з дощем. І така погода впродовж доби продовжиться.

Сніжний циклон з сильними морозами вируватиме в Україні кілька днів.

Анна Мурашко

Источник: УНН


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/498530.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua