Які вітаміни потрібні організму вагітної жінки?

15 янв, 16:22

Організм вагітної жінки відчуває значні навантаження, що пов'язані з розвитком маляти. Для формування органів дитина витягує з організму матері все, що потрібно, навіть якщо це призводить до виникнення дефіциту в організмі жінки. Щоб запобігти цьому та забезпечити організм маляти всіма необхідними для правильного зростання мікроелементами та вітамінами, лікарі-гінекологи радять жінкам ще на етапі вагітності приймати комплекси вітамінів, бо повноцінне харчування, яке могло б забезпечити всіма необхідними речовинами, мало кому доступне. Одним з найбільш популярних комплексів полівітамінів на сьогодні є Фемібіон.

Особливості

Femibion – це спеціально розроблені вітаміни, що включають абсолютно всі необхідні речовини для правильного розвитку маляти і надійної підтримки здоров’я матері протягом усіх дев’яти місяців. Тобто, якщо жінка приймає цей комплекс, то додаткових вітамінів чи мікроелементів, якщо це не пов'язано з індивідуальним захворювання майбутньої матусі, їй приймати не треба. Комплекс складається з двох препаратів:

  1. Фемібіон 1 – розроблено для вживання на перших етапах вагітності. Для попередження патології розвитку дитини його починають приймати ще під час планування вагітності та продовжують до кінця 12 тижня.

  2. Фемібіон 2 створено для задоволення потреб дитини й матері під час активного розвитку маляти, коли сформовані органи і системи дитини швидко ростуть. Тобто його приймають з початку 13 тижня та до самісіньких пологів.

Питание для беременных чтобы не поправиться

Що входить у склад вітамінів Фемібіон?

До складу входять вітаміни, в яких зростає потреба під час вагітності:




Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/497088.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua