Вигідні депозити в Україні від «UniversalBank»: що варто знати

12 янв, 15:01

Особливості вигідних депозитів від  «UniversalBank» в Україні

Як і де краще зберігати заощадження? З цим питанням час від часу стикається багато людей. Через незнання часто люди віддають перевагу перевіреному способу - зберігають готівку вдома, у надійному місці. На перший погляд, це непоганий варіант, та й не варто хвилюватися за долю грошей. Але такий метод має відносний недолік - гроші не приносять доходу. Навпаки, через інфляцію через кілька років сума буде значно менша.

Тому набагато краще зберігати кошти у банку. Однак дуже важливо вибрати надійний і перевірений банк, який цінує своїх клієнтів і пропонує вигідні умови. Тому до цього питання потрібно підходити ретельно та дуже відповідально.

Як показує досвід,  «UniversalBank» пропонує вигідний депозит в Україні. А щоб відкрити депозитний рахунок, потрібно зробити кілька простих кроків. Оформити депозит можна навіть за допомогою меседжерів - Telegram або Viber Chat Bot. Такий спосіб оформлення дає можливість отримати додатковий відсоток до ставки.

Універсал Банк

Що важливо врахувати

• Мета інвестування.  Саме це допоможе краще обрати депозит. Наприклад, ви маєте певні заощадження і не плануєте їх витрачати найближчі 2-3 роки. Ваша головна мета- отримати максимальний прибуток за вкладом. Сміливо обирайте  строковий депозит на тривалий термін (від 6 до 12 місяців), і не прогадаєте.

• Надійність банку. Напевно, це ключовий критерій вибору. Адже дуже часто у медіа, соціальних мережах є інформація про банкрутство, невиплати депозитів. Обирайте банківські установи, які працюють багато років та зарекомендували себе як надійні установи.

• Термін зберігання депозиту. Як показує практика, чим менший термін, тим менший дохід від інвестицій. Можна обрати короткострокові або довгострокові депозити. Термін від 1 до 9 місяців - це короткостроковий кредит. Довгострокові - від року і довше. Однак не забувайте, що деякі банки залишають за собою право встановлювати і фіксувати кілька процентних ставок за певним вкладом.

• Можливість доступу до рахунку. Можливо, через кілька місяців вам знадобляться ці гроші. Тому краще обрати банк, який пропонує постійний доступ до депозиту. Однак цей варіант має і певні недоліки: зазвичай депозити, які надають можливістю достроково забрати кошти, мають меншу процентну ставку.

• Мінімальна сума вкладу. Зазвичай банки пропонують мінімальну суму вкладу. Переважно це сума від 100 гривень (євро чи доларів) і до кількох тисяч.

• Фінансовий стан банку. Не потрібно бути експертом, щоб оцінити стан справ у банку. А необхідну інформацію можна отримати в мережі, вона у вільному доступі. Наприклад, на офіційному сайті НБУ є фінансові звіти, на основі яких можна робити висновки.

Уважно читайте умови договору з банком. З`ясуйте всі питання, які викликають сумніви. Це вбереже вас від помилок і допоможе зберегти кошти!


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/496881.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua