Практичність та естетика: в чому секрет популярності плоских дахів

08 дек, 12:12

Практичність та естетика: в чому секрет популярності плоских дахів

Плоскі дахи користуються особливою популярністю, особливо в елітному секторі. І не тільки. Головна родзинка такого даху – панорамний вигляд. А основна функція такого даху  захист будинку від атмосферних опадів.

Краса і практичність

Однак, як показує досвід, з  плоскими дахами  виникає більше проблем. Насамперед це пов`язано з накопиченням дощової або талої води. Вирішити цю проблему допоможе облаштування системи гідроізоляції. Технологія передбачає перекриття даху новим шаром якісних матеріалів. В такому разі дах буде служити багато років. Головне - вибрати якісні і надійні матеріали. Крім того, можна облаштувати  «зелений дах». Це чудова ідея, як облаштувати простір з користю.

Влаштування  гідроізоляційного шару плоских дахів – один з напрямків роботи компанії «РЕНОБАУ» https://renobau.ua/. Крім того, тут пропонують послуги капітального ремонту плоских дахів, а також утеплення та озеленення дахів. Загалом, фахівці компанії виконують різні роботи. Звернувшись сюди один раз, ви назавжди забудете про незручності і проблеми з плоским дахом.

Плоский дах

Більше можливостей для експериментів

• Для будівництва такого даху використовують тверді матеріал – зазвичай це бетон, керамзит, цемент. Дах з таких матеріалів легко витримує різні навантаження. А саме будівництво є дешевшим у порівнянні зі скатним дахом. Там й сам процес будівництва плоского даху є швидшим і безпечнішим.

• На даху можна облаштувати зону відпочинку. Зручні меблі, багато зелені, чудові краєвиди – проводити час тут справжнє задоволення. Оформити зону відпочинку можна у будь-якому стилі. До речі, зараз на дахах можна побачити цілі оранжереї!

• Крім того, простір можна використати і з практичною метою: тут можна встановити кондиціонери, антени. Часто тут встановлюють сонячні батареї.

• Ремонт плоского даху, заміна пошкоджених ділянок робляться швидко і безпечно, на відміну від скатного даху.

• Багато можливостей для продовження будівництва. Якщо у вас плоский дах і ви плануєте добудувати будинок, це можна зробити без проблем. А у випадку з похилим дахом все набагато складніше, вам доведеться його розбирати.

Отже, плоский дах – просте, практичне і недороге рішення, яке відкриває для власників багато нових можливостей. Головне – грамотно продумати систему водостоку та вибрати якісні будматеріали.

Також не забувайте врахувати загальний стиль будови, щоб покрівля не створювала дисонанс, а доповнювала загальний стиль будівлі.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/494839.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua