Укрзалізниця відновить курсування поїзду до Закарпаття

27 ноя, 18:00

З 18 грудня Укрзалізниця відновлює курсування поїзда "Гуцульщина", який прямує із Києва до Рахова. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу компанії.

"Укрзалізниця відновлює курсування поїзда "Гуцульщина" з 18 грудня цього року… Поїзд курсуватиме щодня у складі 12 вагонів: один спальний вагон, п’ять купейних та шість плацкартних", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з Києва поїзд №357/358 "Київ — Рахів" відправлятиметься о 14:28 та прибуватиме до Рахова о 9:22. Відправлення з Рахова відбуватиметься о 11:18 та прибуття до Києва о 6:43. Ключовими станціями формування пасажиропотоку цього поїзда є "Тернопіль", "Чортків", "Кіцмань", "Чернівці", "Коломия", "Яремче", "Ворохта", "Ясіня", "Кваси", "Рахів".

"Для відновлення курсування поїзда Укрзалізниця вжила заходів з модернізації інфраструктури. Зокрема, на деяких ділянках колії був проведений середній та капітальний ремонт, замінено понад 6 тис. старопридатних дерев’яних шпал. У результаті буде збільшено швидкість та покращиться стан безпеки руху поїздів. Поїзд є соціально важливим для мешканців Тернопільської, Івано-Франківської, Чернівецької областей та має значний вплив на розвиток туристичної інфраструктури регіону", - повідомили у пресслужбі.

Вказано, що за результатами 2019 року заповненість цього поїзда у сполученні "Київ — Рахів" склала 89%, у зворотному напрямку — 94%.

Нагадаємо, в Україні до новорічних свят призначать додаткові поїзди.

Дар'я Панченко

Источник: УНН


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/494215.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua