Білл Гейтс спрогнозував кінець пандемії в 2022 році

22 сен, 09:15

Засновник Microsoft Білл Гейтс заявив, що пандемія коронавірусу в кращому випадку закінчиться у 2022 році. Про це він заявив інтерв’ю для телеканалу Fox після збільшення пожертвувань заснованого мільярдером благодійного фонду на боротьбу з COVID-19 до 650 млн доларів, передає УНН.

“Кінець епідемії в кращому випадку настане, ймовірно, в 2022 році. Але протягом 2021 роки ми зможемо знизити показники поширення вірусу, якщо підійдемо до заходів боротьби глобально. Слава богу, технологія вакцини вже є, надійшло фінансування, компанії підключили до роботи кращих спеціалістів. Тому я оптимістично вважаю, що це не триватиме вічно”, — сказав Білл Гейтс.

Сполучені Штати, на думку Гейтса, зможуть повернутися до нормального життя вже влітку 2021 року завдяки прогресу, досягнутому в сфері розробки вакцин. При цьому Гейтс заявив, що розчарований тим, що Сполучені Штати не докладають зусиль для виробництва і розповсюдження вакцин в бідніших країнах.

Як зазначає Fox News, сума 650 млн доларів, пожертвувана фондом Білла Гейтса на боротьбу з COVID-19, стала рекордною для всіх подібних організацій.

Гейтс неодноразово критично висловлювався з приводу проведеної політики по боротьбі з COVID-19. У липні він назвав марною тратою часу тестування на коронавірус в США, оскільки результатів доводиться чекати дуже довго. Також він критикував “гонку за вакциною”, яку влаштували різні країни. Він зазначав, що це може привести до появи на ринку препаратів, які не пройшли необхідних випробувань.

Ілля Нежигай

Источник: УНН


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/490172.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua