Захоплення автобуса у Луцьку: СБУ уточнила кількість заручників

21 июл, 13:18

Служба безпеки України працює над знешкодженням загрози та звільненням людей, яких взяли в заручники в автобусі в Луцьку. За попередньою інформацією, в автобусі перебуває приблизно десять заручників, даних про потерпілих немає. Про це повідомила пресслужба СБУ у своєму Telegram-каналі, передає УНН.

“Сьогодні у Луцьку фізичною особою захоплений рейсовий автобус "Берестечко - Красилівка". За попередньою інформацією, в автобусі знаходиться приблизно десять заручників, даних про потерпілих немає. Служба безпеки України спільно з іншими правоохоронними органами робить все можливе для знешкодження загрози та звільнення заручників", - йдеться у повідомленні СБУ.

У спецслужбі закликали усіх жителів Луцька "для власної безпеки залишатись вдома чи на робочих місцях".

Нагадаємо, вранці у центрі Луцька чоловік із вибухівкою та зброєю захопив автобус із заручниками,  у місті та області введений оперативний план "Заручник". У поліції повідомляли, що в автобусі перебуває близько 20 заручників. Наразі про постраждалих інформації немає.

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що особа, яка захопила заручників в автобусі у центрі Луцька, зателефонувала о 9:25 у поліцію, і представилася ім’ям "Максим Плохой".

Дар'я Панченко

Источник: УНН


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/486394.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua