Moody's підвищив рейтинги ПриватБанку

17 июн, 17:00

Міжнародне рейтингове агентство Moody’s підвищило рейтинг ПриватБанку, при цьому змінивши прогноз за рейтингами по депозитах на “стабільний” з “позитивного”. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу банку.

“16 червня міжнародне рейтингове агентство Moody’s підвищило рейтинги ПриватБанку, зокрема базову оцінку кредитоспроможності до “b3” з “саа1”, рейтинг за депозитами в іноземній валюті до “Caa1” з “Caa2” та рейтинг за депозитами в національній валюті до “B3” з “Caa1”. Прогноз за рейтингами по депозитах змінено на “стабільний” з “позитивного”, — повідомляє пресслужба банку.

Зазначається, що згідно повідомлення Moody’s, підвищення рейтингів ПриватБанку обумовлено підвищенням суверенного рейтингу України та відображає високий рівень рентабельності банку, що спирається на стабільні комісійні доходи, низьку залежність банку від ринкового фінансування та дуже високий рівень ліквідних активів.

Нагадаємо, минулого тижня міжнародне рейтингове агентство Moody’s підвищило рейтинг довгострокового емітента та пріоритетних незабезпечених зобов’язань уряду України до рівня B3 з Caa1, прогноз — “стабільний”.

Саша Картер

Источник: УНН


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/484450.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua