Як працює провідний виробник на ринку препаратів еферентної терапії компанія Орісіл Фарм?

19 июн, 09:53

На ринку України останні 16 років діє потужна національна фармацевтична компанія Орісіл – експерт в області розробки, впровадження та виробництва інноваційних еферентних засобів в медицині та ветеринарії. 
Спеціалізація компанії, заснованої 16 жовтня 2003 року подружжям Наталії та Максима Кіщак, – створення нових форм та видів еферентних засобів на основі нанодисперсного кремнію діоксиду та напрацювання нових методик їх застосування.

- Ми впевнені, що саме еферентним методам належить майбутнє в комплексній терапії та профілактиці захворювань, адже видалення з організму хвороботворних елементів, при цьому мінімізуючи негативний вплив на різні органи та системи – це справді революційна технологія, - зазначає генеральний директор Орисил Фарм Максим Кіщак і зазначає, що препарати Orisil Pharm матимуть ефективний вплив на відновлення здоров’я та якості життя мільйонів людей по усьому світу.

Компанія Орісіл-Фарм має власний виробничий комплекс у місті Калуш (Івано-Франківська область) та є сумлінним роботодавцем і платником податків.

Виробництво препаратів здійснюється за принципом «замкнутого циклу»: провідні фахівці компанії Орисил Фарм контролюють процес виробництва від етапу виготовлення субстанції до постачання готових препаратів на склади дистриб'юторів.

З 2012 року компанія Орісіл-Фарм має безстрокову ліцензію на виробництво лікарських засобів та сертифікат на відповідність вимогам GMP. А протягом 2012-2019 років успішно пройшла сертифікацію на відповідність стандартам ISO:13485, HACCP.

Географія діяльності Орисил Фарм не обмежена лише українським ринком. Так, деякі препарати  поставляються до шести країн світу.

Протягом 16 років Orisil Pharm втричі збільшила виробничі площі, запустила чотири дільниці виробництва гелевих форм та займає лідируючі позиції на ринку препаратів еферентної терапії.

Препарати виробника Орісіл Фарм – це українські препарати високої якості, виготовлені з дотриманням всіх стандартів. що користуються визнанням як серед професійної медичної та фармацевтичної спільноти, так і серед пацієнтів (посилання на добре відому торгову марку (атоксіл) рейтингові дослідження Фаворит успіху по трьох продуктах компанії, наукові статті та дослідження).


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/484411.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua