Чемпіонський перстень померлого баскетболіста Брайанта продали на аукціоні за 206 тис. доларів

25 май, 17:30

Чемпіонський перстень, який вручається за перемогу в Національній баскетбольній асоціації (НБА), Кобі Брайанта проданий на аукціоні за 206 тис. доларів. Про це повідомляє портал TMZ, передає УНН.

Брайант подарував батькам персні, отримані за перемогу в сезоні- 1999/00, коли був у складі “Лос-Анджелес Лейкерс”. Мати Брайанта хотіла продати кільця та ​​інші пам’ятні сувеніри, вручені після тієї перемоги, однак Брайант був проти цього. В остаточному підсумку він погодився, і в 2013 році шість речей, включаючи кільця, були продані приватному колекціонерові за 280 тис. доларів, який зараз перепродав одне з кілець за 206 тис. доларів.

За інформацією джерела, скоро на аукціон буде виставлено інше кільце, підсумкова ціна якого може перевищити суму, витрачену на вже продане.

Нагадаємо, 26 січня приватний вертоліт з 41-річним Брайантом на борту розбився недалеко від Лос-Анджелеса. Загинули пілот і всі вісім пасажирів, з-поміж яких була 13-річна дочка Брайанта Джіанна. Вдова Брайанта в лютому подала позов до компанії Island Express (“Айленд експрес”), яка володіла вертольотом. Вона також звинуватила пілота в халатності.

Брайант п’ять разів ставав чемпіоном НБА в складі “Лос-Анджелес Лейкерс”, в 2008 році був визнаний найціннішим гравцем НБА, в 2009 і 2010 роках — найціннішим гравцем фіналу НБА. У складі збірної США Брайант двічі вигравав Олімпійські ігри (2008, 2012). Він займає четверте місце в списку найрезультативніших гравців в історії НБА (33643 очка), 18 разів брав участь в Матчах зірок НБА.

Ілля Нежигай

Источник: УНН


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/483093.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua