На Одещині успішно завершилася перша обсервація: усі українці задоволені

15 апр, 15:16

Голова Одеської ОДА Максим Куций особисто привітав українців, які першими у регіоні завершили обсервацію у місті Южне та вручив їм подарунки, серед яких – паска, вино, засоби індивідуального захисту та санітайзери. Напередодні виходу з бази відпочинку «Портовик» усім людям зробили ПЛР-тести та виміряли температуру.

«Хочу подякувати кожному з вас за відповідальність перед своїми родичами та сусідами. Знаю, що ці два тижні, хоч і на базі відпочинку, тягнулися довго. Але сьогодні ви є справжнім прикладом для всіх українців та для мене особисто. Бажаю кожному з вас міцного здоров’я», — заявив Максим Куций.

Нагадаємо, у першій групі на обсервації перебували 15 громадян. Серед них - жителі Одеської, Харківської, Львівської, Запорізької областей. Всі вони повернулися до України з Грузії поромом 1 квітня. Під час проживання у санаторії у жодного з них не підтвердився діагноз COVID-19.

Наразі на обов’язковій обсервації в Одеській області перебувають 110 осіб. Усі вони забезпечені медичним доглядом та охороною.

Управління комунікацій та інформаційної політики Одеської обласної державної адміністрації


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/480757.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua