У МЗС Аргентини подякували Україні за допомогу в евакуації її громадян з КНР

17 фев, 17:00

Зовнішньополітичне відомтсво Аргентини висловило подяку уряду України за те, що Київ погодився евакуювати громадян Аргентини разом з українцями з міста Ухань, який є епіцентром поширення коронавірусу COVID-19. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресцентр МЗС Аргентини.

“Уряд України через наше посольство в Києві повідомив про готовність надати місце аргентинським громадянам, які перебувають в китайському місті Ухань, на підготовленому цією країною рейсі, що вилітає 18-го числа і повинен повернутися до Києва на наступний день, де пасажири повинні перебувати в карантині в протягом двох тижнів”, — йдеться у повідомленні.

У МЗС зазначило, що посольство Аргентини у Пекіні працює над необхідними процедурами для аргентинців, які знаходяться в Ухані та хочуть приєднатися до українців на рейсі.

“Міністерство закордонних справ в черговий раз висловлює подяку уряду України за його щедрість і уряду Китаю за співпрацю в цій безцінної акції”, — додали у МЗС Аргентини.

Як повідомляв УНН, уряд України планує евакуювати українців з материкового Китаю цього тижня. Зокрема, для ізоляції евакуйованих з Китаю українців готується 4 об’єкти. У свою чергу, Кабмін прораховує вплив коронавірусу на українську економіку.

Ілля Нежигай

Источник: УНН


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/477228.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua