ЕПІДЕМІЧНА СИТУАЦІЯ НА СУДНІ CMA CGM URAL Є БЛАГОПОЛУЧНОЮ

14 фев, 08:54

Сьогодні в порт м. Одеса прибуває контейнерне судно CMA CGM URAL, яке 16 січня вийшло з китайського порту Шекоу (м. Шеньчжень, пров. Гуандун).

Наприкінці січня представники компанії CMA CGM, які постійно контактують із судном, офіційно повідомили санітарно-карантинний підрозділ Одеського порту про випадки захворювання на ГРВІ серед членів екіпажу. На судні вжито всіх необхідних заходів та здійснюється контроль за їхнім станом.

До прибуття в Україну корабель заходив до портів Єгипту, Лівану, Туреччини та Румунії. У цих портах відповідні служби перевіряли всіх членів екіпажу на ознаки коронавірусної інфекції. Жодної підозри не було виявлено. Санітарно-карантинні підрозділи МОЗ, які працюють у порту Одеси, відстежують курс слідування CMA CGM URAL та поінформовані про стан здоров’я екіпажу.

Зважаючи на максимальний 14-денний інкубаційний період нової коронавірусної інфекції і термін 27 днів після виходу судна з порту Китаю до прибуття в порт Одеси, а також на регулярні перевірки членів екіпажу, епідемічна ситуація на CMA CGM URAL є благополучною.

Після прибуття судна до Одеси всі члени екіпажу пройдуть відповідний температурний скринінг і за потреби будуть скеровані до спеціальних медичних закладів. Буде здійснено всі необхідні лабораторні дослідження, зокрема тест на коронавірус.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/477023.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua