Будівельні роботи на площі перед НСК "Олімпійський" мають бути негайно припинені

03 мар, 11:04

Будівельні роботи у верхній частині на площі перед НСК "Олімпійський" мають бути негайно припинені. Про це йдеться у Меморандумі про спільне вирішення питань, пов’язаних з підготовкою головної спортивної арени країни до проведення ЄВРО-2012.

2 березня таку угоду підписали представники Кабінету Міністрів, Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту, інших центральних органів виконавчої влади, Київської міськдержадміністрації, дирекції НСК "Олімпійський", Федерації футболу і Товариства "Юджин".

Згідно з документом сторони взяли на себе певні зобов’язання.

Відтак, Товариство "Юджин" погодилось негайно припинити будівельно-монтажні роботи до внесення змін у проект, які компанія  також погодилась здійснити.

Міністерство України у справах сім'ї, молоді та спорту за участю інших сторін у двомісячний термін завершить підготовку проекту Концепції розвитку та реконструкції НСК "Олімпійський". Основне завдання цього проекту - створити в столиці України та ввести в експлуатацію не пізніше першої половини 2010 року спортивний центр міжнародного класу.

Київська міська державна адміністрація спільно з іншими учасниками підготує у десятиденний термін відповідно до національних та міжнародних нормативів Концепцію заходів безпеки та правопорядку на НСК "Олімпійський" зі схемою евакуації та розосередження учасників змагань, відвідувачів та працівників комплексу.

У Меморандумі йдеться про те, що Кабінет Міністрів України разом    з    КМДА зобов’язались розвивати матеріально-технічну базу в Києві з метою проведення змагань, в тому числі і міжнародного рівня.

Також, Кабмін встановить особливий контроль за використанням земель, на яких розташовані фізкультурно-оздоровчі, спортивні споруди та комплекси.

«Ми вважаємо підписання цього меморандуму значним кроком у вирішенні проблем, пов’язаних з реконструкцією НСК «Олімпійський» для участі у тендері на проведення фіналу Євро-2012», - зазначив Міністр України у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко, коментуючи підписання документу. «Наше головне завдання - забезпечити, щоб на оновленому НСК «Олімпійський» відбувся фінальний матч Чемпіонату Євро-2012», - сказав Міністр.

Прес-служба Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту







Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/47615.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua