Юрій Єхануров обговорив з Президентом Польщі Лехом Качинським питання розвитку економічної співпраці двох країн

17 фев, 11:19

Прем’єр-міністр України Юрій Єхануров обговорив під час сьогоднішньої зустрічі у Варшаві з Президентом Польщі Лехом Качинським питання розвитку економічного співробітництва двох країн.

На зустрічі, зокрема, обговорювалося питання розвитку торговельних відносин, продовження будівництва нафтопроводу “Одеса-Броди” до Гданська, а також питання постачання газу.  

Крім того, за словами Юрія Єханурова, сторони обговорили питання, які можуть бути винесені для подальшого обговорення під час візиту Президента Польщі до України. “Ми дуже задоволені рівнем відносин, які є між Україною та Польщею, але, як завжди, хочеться більше питань вирішити”, - сказав прем’єр-міністр. Він також висловив сподівання, що в енергетичних питаннях Україна та Польща знайдуть багато спільних проектів.

В свою чергу, Лех Качинський підкреслив, що Польща має намір продовжувати співробітництво з Україною на рівні стратегічного партнерства.

Він також підтвердив підтримку Польщі в питанні вступу України в НАТО і Європейський союз. Зі слів Леха Качинського, Польща робить все, щоб східна політика Європейського союзу, у тому числі щодо України, була одним із пріоритетів ЄС.

Інф. Урядовий портал

 


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/46241.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua