Глава Уряду заявляє про необхідність перегляду Державного бюджету з метою збільшення видатків на проведення реформи ЖКГ

16 фев, 09:26

Прем’єр-міністр України Юрій Єхануров заявляє про необхідність перегляду Державного бюджету на 2006 рік з метою збільшення видатків на проведення реформи житлово-комунального господарства. Про це керівник Уряду повідомив під час одноденної робочої поїздки до Луганської області.

За словами Юрія Єханурова, є низка бюджетних статей, видатки за якими можна буде зменшити на користь проведення реформи у житлово-комунальному господарстві.

Глава Уряду зауважив, що за декілька днів в Алчевську було майже повністю відновлено опалення житлових та комунальних об’єктів. За його словами, на сьогодні в Алчевську проводяться загальні роботи з покращення ситуації з опаленням, поліпшення комунальних послуг, які надаються населенню.

Ю.Єхануров зазначив, що кошти на ліквідацію наслідків аварії в Алчевську поки виділялися з резервного фонду. При цьому Прем’єр-міністр повідомив, що Уряд ініціюватиме у другому півріччі 2006 року перегляд статей бюджету для збільшення видатків щодо фінансування аварійних робіт у Алчевську.

Керівник Уряду також зазначив, що події в Алчевську послужать серйозним детонатором при перегляді статей бюджету щодо збільшення видатків на проведення реформи ЖКХ.

Інф. Урядовий портал

 


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/46094.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua