Переваги елітного жилового комплексу HydroPark DeLuxe

16 фев, 19:50

В Івано-Франківську відносно нещодавно було почато побудову нового ЖК під назвою «Гідро Парк Делюкс». У нього досить дивна назва, але вона найкраще відображає те, що чекає кожного мешканця, адже всі будинки розташовані у центрі міста на березі чудового озера.

Окрім того, сам житловий комплекс будується з врахуванням досвіду європейських забудовників. Отже тут використовуються сучасні технології будівництва, здатні забезпечити й економію опалення, й високі характеристики в плані звукоізоляції. Так що шуми міста не стануть заважати відпочинку.

Звісно, даний комплекс тільки будується й не всі будинки завершені. Але от навколишня інфраструктура добудована. Поблизу знаходиться кілька зупинок, щоб ви мали змогу дістатися до будь якої основної точки міста. Так що у доступі й лікарні, й дитячі садочки, й школи, й усі інші необхідні заклади. З усім цим не буде ніяких проблем. Не буде їх й з безпекою — даний комплекс матиме повністю професійну службу охорони (також в основних точках розташовано камери для відеоспостереження). Отже ви можете бути повністю спокійні за життя та здоров’я ваших дітей.

Але головним тут залишаються краєвиди. Мало того, що комплекс будується в одному з найкрасивіших куточків. Так ще й весь оточуючий ландшафт матиме особливу систему нічного освітлення, що допоможе отримати надзвичайну, можна сказати — казкову, атмосферу. Яку не зіпсують автомобілі мешканців чи їхніх гостей — для цих потреб буде створено повністю підземний паркінг.

Що ж до помешкання, то забудовники пропонують мешканцям обирати квартири на власний розсуд. Тут будуть й однокімнатні варіанти, й житло на дві чи три кімнати. Більше того — тим. Хто бажає жити у розкоші й згоден за це платити, доступні навіть сучасні пентхауси, які можна назвати елітою серед еліти.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/454966.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua