Популярні ноутбуки 2018 року

14 янв, 14:38

Сучасний ринок ноутбуків розвивається більш стрімко, ніж ринок стаціонарних комп'ютерів. Це відбувається завдяки портативності і мобільності техніки. Інтернет, можливість роботи з офісними програмами і корисними додатками, зберігання даних і робота з ними, все це полегшує життя студентам і бізнесменам, допомагає не втрачати зв'язок з друзями.Онлайн - магазин ЖЖУК пропонує клієнтам широкий вибір портативної комп'ютерної техніки відомих світових виробників.


Ноутбуки HP відрізняються різними технічними характеристиками і дизайном, в залежності від характеру вирішуваних завдань.Пробук (Probook) - модель розроблена для вирішення бізнес задач. Завдяки ПО Noise Cancellation, забезпечується безшумність роботи, матове покриття екрану усуває незручності, створювані відблисками і освітлювальними приладами. За надійність зберігання інформації відповідає сканер відбитків пальців.EliteBook - легкий ультрабук в алюмінієвому корпусі буде кращим рішенням для любителів подорожей. Модель зручна в транспортуванні, передбачена автоматична адаптація екрану під зовнішнє освітлення. Лінійка HP Pavilion відрізняється універсальністю, є гідною заміною домашнього ПК.

Ноутбуки HP від ​​ЖЖУК - https://zhuk.ua/noutbuky/hp/ великий вибір.


Ноутбуки Acer призначені для виконання самих різних завдань. Серія Еспайр може замінити ПК, комплектується потужними процесорами Pentium, але має істотні габарити. Для частих перевезень і подорожей підійдуть нетбуки Acer One або ультрабуки S.Модифікації Timeline і TimelineX оснащені потужними акумуляторами, що актуально для тривалих переїздів.Ноутбуки бізнес - класу Асер Aspire S мають підсвічування клавіатури.


Ноутбуки Asus володіють надійністю і витривалістю при роботі в складних умовах. Виробник пропонує моделі для виконання офісної роботи, для працівників бізнесу і студентів. Розроблено серію ігрових ноутбуків Asus. Серія Republic of Gamers має потужні мобільні ігрові станції.
Ноутбуки Asus від ЖЖУК - https://zhuk.ua/noutbuky/asus/


Ноутбуки Lenovo демонструють високу якість. Вони допомагають в навчанні і роботі, підготовці презентацій. Завдяки компактності, ноутбуки незамінні в дорозі. Основними модельними лінійками є ThinkPad і IdeaPad.Ноутбуки Lenovo серії ThinkPad відрізняються міцністю корпусу, можуть працювати в польових умовах і на виробництві, де присутня запиленість і перепади температур. Для серії IdeaPad характерні строгий дизайн і висока продуктивність. Серія включає моделі для офісних працівників і потужні ігрові станції Legion.
Ноутбуки відомих брендів за прийнятними цінами чекають покупців в онлайн - магазині ЖЖУК.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/452802.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua