Круглий стіл: підтримка ЄС у секторі сервісу малих суден, м. Миколаїв

04 июн, 14:07

06 червня в Миколаєві в рамках ініціативи EU4Business за підтримки ЄБРР в Україні відбудеться круглий стіл «КЛАСТЕР СЕРВІСУ МАЛИХ СУДЕН». Захід проходитиме в рамках Українського індустріального тижня і стане першим українським заходом, організованим в рамках щорічного засідання європейської морської спільноти European Maritime Day (EMD), започаткованого спільно Європейською радою, Європейським парламентом та Європейською комісією у 2008 році в рамках морської політики ЄС. для обміну, обговорення та підготовки спільних дій.

Передбачається, що участь в заході візьмуть керівники та менеджери компаній, що працюють у сфері проектування, будівництва, ремонту, обслуговування яхт і малих суден, торгівлі, фрахту суден, у сфері прибережного обслуговування, послуг марин, яхтових стоянок, крюїнгу, прокату, ресторанів і прибережних готелів, кемпінгу, туризму на воді, а також особи, зацікавлені у відкритті власної справи в даних напрямках.

В рамках круглого столу відбудеться обговорено створення концепту Кластера сервісу малих суден, який включатиме теорію і практику за напрямками: розробка проектів суден і яхт-клубів, реалізація (будівництво) малих суден і пірсів, судноремонт, організація паркування та обслуговування малих суден, особливо в несезон, розробка інфраструктури, підготовка необхідної законодавчої бази та кадрового складу. Зустріч надасть можливість обговорити ситуацію у сфері малого суднобудування і сервісу в Україні, існуючі можливості та перешкоди для розвитку даного бізнесу, модель співпраці стейкхолдерів для розвитку індустрії, проект створення Кластеру, розробку необхідного законодавства та передбачатиме створення міжрегіональної робочої групи зі створення Кластеру.

Даний захід є спільним, організатори – Центр підтримки бізнесу м. Миколаїв та Центр підтримки бізнесу м. Одеса. Круглий стіл в м. Одеса відбудеться 07 червня.

Дата проведення круглого столу в Миколаєві: 06 червня 2018 року
Місце проведення: конференц-зал Reikartz Рівер Миколаїв, м. Миколаїв, вул. Спортивна, 9
Час проведення: 10:00 – 17:00 ­
*9:30 – 10:00 – реєстрація учасників та вітальна кава.

Під час проведення конференції буде забезпечена комплексна підтримка учасників, включаючи необхідні інформаційні та довідкові матеріали, харчування та послідовний переклад.
Робочі мови конференції – українська, російська та англійська.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/438810.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua