Туристичний тент

24 май, 14:57

Туристичний тент

Любите риболовити чи займаєтесь мисливством? Можливо, здійснюєте піші мандрівки горами чи любите влаштовувати кемпінг із друзями? Для усіх цих випадків вам буде потрібний якісний туристичний тент. Цей туристичний аксесуар підійде для ночівлі на природі, а також буде служити як накриття для захисту від сонця в жарку пору року, чи захистить вас і ваші речі від несприятливих погодних умов. Річ доволі універсальна, корисна та практична. Хороші та якісні тенти можна придбати у фірмових магазинах туристичного спорядження Terra Incognita. цей виробник має лінійку тентів різного розміру та для різних випадків:

Модель одна і та ж Tarp, проте, є можливість обрати найбільш підходящий варіант для вас по розміру, призначенню, кольору та вазі. Як правило туристичні тенти бувають 2-ох форм: квадратні та прямокутні. Матеріал, який використовують для пошиття туристичних тентів, наприклад бренду Terra Incognita - 185T Polyester 3000 мм (де 185T - показник міцності матеріалу на розрив, а 3000 мм - показник водонепроникності). Показник водонепроникності зовнішнього тенту 185T Polyester 3000 мм, є доволі непоганим, оскільки, найпростіші моделі туристичних наметів мають ідентичний показник. У комплекті із тентом йде чохол для зберігання та розтяжки, які дозволять вам максимально розтягнути тент між деревами, з метою уникнення збирання води в певному не натягнутому місці і просіданню. Якщо вам буде недостатньо розтяжок, тоді рекомендуємо вам придбати “Стійки сталеві Terra Incognita для намету (16мм)”, які цілком підійдуть і для ваших потреб. Проте, вони доволі важкі, тому в похід ви їх не візьмете точно. До речі, тент також можна фіксувати за допомогою трекінгових палиць, або просто палиць із лісу, надаючи йому форму “дашка”, що краще захистить вас від прямого попадання сонячних променів або ж опадів, оскільки ви будете захищені не лише зверху а й з обох боків.

Надлегкий 3-х місний всесезонний намет

Пам'ятайте, що все туристичне спорядження, а також намети туристичні від Терра Інкогніта на потребує належного догляду! Тому, не періть тент у пральній машинці (адже він втратить свої водонепроникні властивості), а також, не можна сушити тент на батареї чи біля вогнища.

Приємною новиною для вас також будете те, що фірмові магазини Terra Incognitа пропонують рік гарантії на усю продукцію на виробничий брак. А також, у магазинах діє накопичувальна система знижок, завдяки якій, ви можете отримати знижку у розмірі 3, 5, 7 або 10%.

Якщо у Вас виникли додаткові запитання, або ж вам потрібна допомога у виборі туристичного тенту, рекомендуємо вам зателефонувати або ж самостійно завітати у один із фірмових магазинів Terra Incognita, які знаходяться у місті Львів, Київ та Одеса.

Бажаємо вам незабутніх мандрівок і хороших вражень!


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/438169.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua