Укрпошта наростила обсяги посилкового бізнесу до 21 млн відправлень

10 май, 14:03

Укрпошта протягом 2017 року доставила 21,1 млн посилок. Загалом доходи від посилкового бізнесу зросли на 37%.

«Минулого року ми рекордно збільшили доходи від напрямку посилок, пошта поступово стає саме поштою. Цього досягли завдяки розвитку продуктового портфелю - послуг «Укрпошта Експрес» та «Укрпошта Стандарт». Для порівняння, у 2016 році за весь рік було доставлено Укрпоштою лише 46 тисяч експрес-відправлень, а нині стільки ж експрес-доставок Укрпоштою клієнти відправляють протягом кількох днів, і цифра постійно зростає. З’явився новий для українського ринку формат відправлення Укрпошта Smartbox, єдиний тариф незалежно від ваги та відстані», - сказав перший заступник генерального директора Укрпошти Олександр Перцовський.

Для збільшення обсягів відправлень та доходів Укрпошта минулого року інвестувала в розвиток логістичної інфраструктури, оновлювала обладнання на сортувальних центрах, закупила 279 нових авто та запустила оновлену кур’єрську доставку.

Нагадаємо, що в 2017 році Укрпошта збільшила обсяги міжнародних операцій на 34,5% та доставила майже 6 млн кг експортних та імпортних відправлень. Основними країнами, куди українці експортують з Укрпоштою були США, Ізраїль, Канада, Велика Британія, а імпортують  – з Китаю, Нідерландів (звідси йдуть і транзитні обсяги), Ізраїлю, США.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/437321.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua