5 способів для позбавлення від неприємного запаху з рота

12 фев, 11:24

Зберегти репутацію і запобігти появі неприємного запаху з рота допоможуть ці трюки!

Ви помітили, що при розмові люди трохи відходять від вас або затримують дихання? Можливо, у вас неприємний запах з рота?

Ця проблема досить делікатна, тому багато хто не звертається за допомогою до фахівців.

У поганого дихання може бути багато причин, від різних типів захворювань порожнини рота, таких, як гінгівіт і карієс, до проблем з шлунком, таких, як дуже погане травлення або вживання певних продуктів харчування.

Якщо неприємний запах з рота виникає дуже часто, і не зникає навіть після того, як ви почистили зуби, тоді ви можете спробувати такі засоби боротьби з неприємним запахом з рота:

1. Петрушка

Це відмінний засіб для боротьби з неприємним запахом з рота. Так що "жувальна гумка" з петрушки чудово підходить для поліпшення вашого дихання.

2. Полоскання

Приготуйте суміш харчової соди і води, а потім використайте її для полоскання рота, і ви побачите, як ваше дихання значно покращиться.

3. Гігієна ротової порожнини

Вам необхідно чистити зуби не рідше двох разів на день, на додаток до очищення необхідно використовувати обполіскувач для рота, для зменшення кількості бактерій у роті, а також дуже важливо міняти зубну щітку кожні 3 місяці. Також не забувайте про рідину для полоскання рота.

4. Лимон

Змішайте трохи води з лимонним соком і пийте цей напій впродовж дня. Лимон - цей натуральний дезинфікуючий засіб, який допомагає усунути мікроби і зберегти дихання свіжим.

Також, якщо ви хочете зберегти свіже дихання, то вам краще уникати певних продуктів, таких, як алкогольні напої, твердий сир, риба, цибуля, імбир і часник.

5. Пийте багато води

Питна вода утримує вологу у роті. Ви повинні запобігти пересиханню рота через нестачу води.

Якщо навіть при цьому погане дихання зберігається, то у вас може бути тонзиліт, в цьому випадку краще звернутися до спеціаліста.

healthyliving.com.ua


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/431800.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua