Київський міський клінічний онкологічний центр (КМКОЦ) в грудні 2017 року отримав медичне обладнання, купівля якого була профінансована за рахунок коштів міського бюджету на 2017 рік, на суму близько 80 млн. грн.

10 янв, 15:37

"В останній раз в КГКОЦ поставлялося радіологічне та інше дороге медичне обладнання десять років тому, коли на базі Київського онкоцентру відкривався Центр ядерної медицини. У 2017 році в міському бюджеті за програмою" Здоров'я киян "було виділено близько 80 млн. Онкоцентр отримав комп'ютерний томограф КТ Discovery 590 RT виробництва General Electric з плануючої системою розробки програм для променевої терапії. Він дозволяє побудувати тривимірну модель пухлини і прилеглих органів і структур - такі дані є засадничими ми для всього подальшого процесу лікування. Крім того, медобладнання онкоцентру поповниться двома узд-апаратами і лапароскопічною стійкою для відділення малоінвазивної хірургії, яке було відкрите в листопаді 2017 р. Закуплено операційні столи та інше обладнання для операційного блоку", - сказав головний лікар Олександр Клюсов.

Він також повідомив, що в 2017 році почалася реконструкція приміщень Київського онкоцентру, яка продовжиться в 2018 році.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/429728.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua