Сергій Рибалка: «Влада не зацікавлена у вирішенні кадрових питань»

01 дек, 15:59

На сьогоднішній день досі не оновлений склад ЦВК, не обрано керівника Рахункової палати, Омбудсмена, Голову НБУ та Фонду держмайна, а також Міністрів інформаційної політики, АПК, охорони здоров’я. Народний депутат України від фракції Радикальної партії Сергій Рибалка вважає, що влада не зацікавлена у вирішенні кадрових питань. Про це він заявив в ефірі одного з телеканалів.
«В сьогоднішній складній економічній ситуації ми не можемо собі дозволити, щоб такий тривалий час не призначалися люди на важливі посади в міністерствах і відомствах. Наша фракція Радикальної партії постійно наполягає на оновленні складу ЦВК, а також призначенні нового голови Національного банку. В іншому випадку, ми не можемо сподіватися на чесні і прозорі вибори, а також стабільність курсу національної валюти», – сказав Сергій Рибалка.
За словами народного депутата, у Національного банку відсутня стратегія розвитку банківської системи на найближчі роки.
«Переконаний, що нового голову НБУ необхідно було призначити ще багато місяців тому. Нам обіцяли, що кандидатура буде внесена у вересні, але досі цього так і не було зроблено. За відсутності керівника, у Національного банку немає стратегічне бачення подальшої роботи банківської системи і в якому напрямку необхідно рухатися. Адже виконуючі обов’язки керівників як міністерств, так і НБУ можуть вирішувати певні локальні питання, але не стратегічні», - зауважив Сергій Рибалка.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/427436.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua