Анатолій Кінах очолив раду програми «Людина року»

21 ноя, 13:29

Президент УСПП, державний та громадський діяч Анатолій Кінах нещодавно  обраний головою Вищої академічної ради загальнонаціональної програми «Людина року». Відповідне рішення учасників зборів ради опубліковано на офіційному сайті конкурсу.
«Відзнака «Людина року» дуже важлива. Адже за будь-яким успіхом – державним,  бізнесовим, в сфері культури  тощо – наполеглива і невтомна працю великої команди професіоналів і фахівців з різних галузей. Для лауреатів програми це іноді стає початком нового етапу кар'єрного сходження. Проте  також ми хочемо показати, що суспільство цінує людей, які працюють на його розвиток, міжнародний імідж України, модернізацію економіки та ін. Подібні проекти справді консолідують суспільство», – наголосив А.Кінах.
Нагадаємо, загальнонаціональна програма «Людина року» передбачає присудження одноіменного титулу за професійні і суспільно значимі досягнення. Програма заснована в 1995 році. Проект охоплює всі регіони України. Лауреатів програми визначають шляхом експертного опитування, остаточне рішення приймає Вища академічна рада програми.
До останньої входять експерти, лідери громадської думки, дипломати, академіки тощо.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/426744.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua