Партія Пенсіонерів вимагає від міністра Реви вибачення перед українцями

16 авг, 13:22

Партія Пенсіонерів України вимагає від міністра соціальної політики Андрія Реви публічно вибачитись за образу мільйонів українців.

Недоречне висловлювання про те, що "Українці витрачають на харчування 50% від доходів, а німці менше ніж 15%... це тому, що німці їдять менше ніж українці!" -  не відповідає дійсності. Більше того, таке порівняння не витримує жодної критики через те, що рівень соціального забезпечення та зарплат німців є значно вищим, аніж в українців.

"Наші громадяни витрачають так багато на їжу лише тому, що рівень їхніх пенсій та зарплат у абсолютній більшості- мізерний. Як голова Партії Пенсіонерів України повідомляю, рівень пенсій українців не витримує жодної критики. Люди не дозволяють собі купувати м'ясо, рибу, фрукти, бо не мають коштів, щоб дозволити собі такі витрати. Пенсіонери купують дешеву їжу, яка часто зводиться до хліба, круп та молока, а решта їхніх витрат з'їдає "комуналка", не говорячи про те, що потрібно купувати одяг та організовувати дозвілля. У пана Реви банально не вистачає фаховості, а ще гірше - совісті, щоб звинувачувати українців у ненажерливості", - повідомив Голова ППУ Микола КУКУРІКА.

На його думку, такий підхід Реви свідчить про абсолютну відсутність розуміння того, як живуть українці сьогодні, що може становити небезпеку у здійсненні реформ, зокрема і  пенсійної реформи.

"Такі висловлювання Андрія Реви не враховують цілу низку факторів, зокрема інфляції у Німеччині у порівнянні з Україною, якості продуктів та критичного зростання їхньої вартості кожного місяця", - каже Голова ППУ.

У ППУ повідомили, що громадяни не просто обурені такою заявою, а принижені нею, тому глава Мінсоцполітики має негайно вибачитись за свої слова.

Інформаційний відділ Партії Пенсіонерів України


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/420572.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua