Уряд спростив переведення дачних будинків у житлові

14 июн, 15:17

На засіданні Уряду 14 червня 2017 року Кабінет Міністрів України спростив переведення дачних (садових) будинків, що відповідають ДБН, у житлові, прийнявши постанову «Про внесення змін у додаток 2 до Порядку переведення дачних і садових будинків, що відповідають державним будівельним нормам, у жилі будинки».
Про це повідомив заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Лев Парцхаладзе на своїй сторінці у Facebook.
«Спрощено переведення дачних будинків у житлові! Відповідну постанову, розроблену Мінрегіоном, прийнято сьогодні на засіданні Уряду. Вдячний за прийняття цього важливого рішення. Рухаємося далі!», - сказав він.
Відповідно до прийнятого документу спрощується форма звіту про проведення технічного огляду дачного (садового) будинку - прибрано зайву деталізацію стосовно окремих конструктивних елементів будівель, а посилання на вимоги окремих державних будівельних норм конкретизовано.
Також на цьому засіданні було оновлено склад наглядової ради Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» відповідною постановою. До неї увійшли представники комітетів Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства та з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства фінансів України, Міністерства молоді та спорту України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/416511.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua