УСПП та Палата Італія стануть співорганізаторами міжнародного медичного конгресу

14 июн, 14:47

Італійський бізнес готовий до тіснішої співпраці із українськими партнерами. Палата Італія, що представляє більше 112 підприємців області Абруццо, пропонує постачання різноманітного якісного обладнання для вітчизняних виробників за низькими цінами, співпрацю в сфері туризму, в тому числі і санітарно-курортного тощо. В свою чергу, для української ділової громади важливе нарощування контактів із італійськими колегами, з можливістю у майбутньому залучення інвестицій, реалізації спільних проектів. Наразі заплановане проведення міжнародного медичного конгресу, на який прибудуть як самі медики, так і виробники медичного  високотехнологічного обладнання. Про це йшлося на зустрічі першого віце-президента УСПП Сергія Прохорова та президента Палати Італія для Балканських країн і України Паоло Ді Лулло.
Сторони підписали відповідний меморандум про співпрацю та вже домовились про перші заходи в його рамках.
«УСПП відкриває для нас двері для розвитку торгівельно-економічних відносин з українськими колегами. Зі свого боку ми намагатимемось залучити до цього процесу якнайбільше італійських підприємців. Перший запланований захід – конгрес в медичному секторі,  на якому лікарі та виробники обладнання представлять нові технології в сфері мікрохірургії тощо», – сказав Паоло Ді Лулло.
Перший віце-президент УСПП підтримав цю ідею та наголосив, що співпраця з Палата Італія має бути ефективною, адже бізнес повинен робитися в регіонах, а не лише центральних офісах.
«Крім двостороннього співробітництва, сподіваємося, що ви сприятимете і розвитку наших бізнес-контактів в Словаччині, Хорватії, адже ваші інтереси в цих країнах, на Балканах в цілому широко представлені», – підкреслив Сергій Прохоров.
Окрім того, він поінформував Палата Італія про останні розробки українців в сфері швидкого харчування. Йдеться про здорову їжу швидкого приготування, що розроблена на основі харчування для космонавтів. Вона насичена білками, мікроелементами. Її високо оцінили на практиці бійці та волонтери АТО.
«Можна обдумати налагодження виробництва такого продукту тут, в Україні», – зазначив перший віце-президент УСПП.
Нагадаємо, ділова італійська палата відома своєю щирою підтримкою бійців, які постраждали внаслідок військових дій на сході. Зусиллями італійських бізнесменів вилікувано 8 бійців – їм зроблено протезування та проведено реабілітаційне лікування.
Сторони домовились про підготовку до згаданого конгресу, нарощувати торговий обмін, шукати можливості для делокалізації виробництв.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/416510.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua