Укрпошта пропонує клієнтам найдешевшу доставку на ринку

10 май, 13:39

Після презентованої раніше Прискореної пошти (з 01.05.2017 Укрпошта Експрес) компанія запускає послугу доставки з найдешевшими тарифами Укрпошта Стандарт.

Мета – надати клієнту можливість вибору між прийнятним терміном доставки та відповідним тарифом.

На відміну від Укрпошти Експрес:
– тариф Укрпошти Стандарт на 20% дешевший
– нижча доплата за доставку в село
– найдоступніші тарифи на доставку відправлень до 30 кг
– строки доставки складають від 3 до 6 днів (в залежності від тарифної зони: у межах обласного центру, у межах області та між обласними центрами; у межах України)

Таким чином, Укрпошта пропонуватиме клієнтам як послугу експрес-доставки протягом 24 чи 48 годин, що продовжує залишатись на 30-40% дешевшою, ніж у інших операторів, так і послугу стандартної доставки, коли клієнти зможуть отримати свої відправлення у межах 3-6 днів за найбільш привабливим економічним тарифом.

«Є люди, які готові платити більше за доставку на наступний день чи товари, що потребують негайної доставки. А є клієнти, для яких саме економічний тариф є більш важливим, оскільки з’являється можливість продавати або купувати товар через канали e-commerce. Ми можемо запропонувати нашим клієнтам цей вибір: швидка чи економічна доставка. Досвід показує, що вартість доставки не повинна перевищувати 6-7% від вартості товару, інакше послуга втрачає сенс. Тобто замовити і отримати поштою товар за 30-50 грн. неможливо, в результаті він обійдеться в два рази дорожче. Ми ж, на відміну від інших компаній, пропонуємо як прискорену, так і середньострокову бюджетну доставку, та даємо клієнту можливість самому визначитись з пріоритетністю», – зазначив в.о. генерального директора ПАТ «Укрпошта» Ігор Смілянський.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/414378.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua