Відтепер послуга експрес-доставки «Прискорена пошта» є на 30-40% дешевшою, ніж у інших операторів

31 мар, 08:50

Укрпошта спрощує тарифи на послугу «Прискорена пошта».
 
За потреби швидко доставити відправлення в будь-який населений пункт країни Укрпошта запрошує скористатися сервісом «Прискорена пошта».
 
Ми пропонуємо:
– Зручну та зрозумілу градацію тарифних зон (У межах України, у межах області та між обласними центрами, у межах обласного центру). Кожен клієнт, скориставшись прайсом, зможе самостійно прорахувати вартість прискореної доставки.
– Нові діапазони маси відправлень – 0,25 кг, 0,5 кг, 20 кг. Ви матимете змогу не переплачувати, відправляючи як дрібні, так і великі посилки. До того ж, окремо розрізняємо дрібні та громіздкі посилки за простою ознакою – довжиною найбільшої сторони.
– Фіксовану доплату за адресну доставку або забір. За фіксовану плату можна отримати або відправити посилку з будь-якої, зручної для вас, адреси. Прагнучи активно розвивати адресну доставку, Укрпошта зменшила плату за забір та доставку.
– Зменшення доплат за доставку в село в межах однієї області з 30 грн. до 9 грн.
– Нові конкурентні тарифи. Ми пропонуємо зменшення тарифів для відправлень великої маси. В середньому наші тарифи залишаються на 30-40% меншими від тарифів інших учасників ринку.
 
«Відтепер компанія пропонує клієнтам більш вдосконалену і якісну послугу «Прискорена пошта». Ми не тільки доставляємо відправлення протягом 24 або 48 годин, ми зменшуємо тарифи для відправлень великої маси по Києву та Україні, зменшуємо плату за кур’єрську доставку і зменшуємо доплату за доставку в село в межах області з 30 грн. до 9 грн. Наші тарифи, як і раніше, залишатимуться найбільш доступними на ринку поштово-логістичних послуг», – зазначив перший заступник генерального директора Олександр Перцовський.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/411925.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua