Виставка презентувала тюльпан на честь Джамали

21 мар, 15:09

Почала роботу ХІ Міжнародна виставка Flower Expo Ukraine 2017 з квіткового бізнесу, садівництва, ландшафтного дизайну та флористики, організована ТОВ «Компанія «Місто Мрії» (Україна), Nova Exhibitions BV (Нідерланди) за підтримки Українського союзу промисловців і підприємців  в одинадцятий   раз. ЇЇ   учасниками стали кілька десятків компаній з 8 країн світу – Еквадору, Ізраїлю, Кенії, Колумбії, Нідерландів, Німеччини, Франції.
«В УСПП люблять цю виставку – символ весни та надій на подальший розвиток в бізнесі. Якщо добре квітковому бізнесу,   кращі часи очікують на всіх», – зауважила віце-президент УСПП Людмила Жук.
На виставці був презентований новий сорт тюльпану, який вивела   Компанія StoKolex з Нідерландів на честь  співачки   Джамали, яка виграла у 2016 році Євробачення  з піснею «1944». StoKolex спеціалізується на вирощуванні та експорті цибулин тюльпанів в Східну Європу.
В ході виставки буде представлено унікальну демо-програму від голландської компанії  FlowerFame, котру проведуть всесвітньо відомі флористи   Пітер ван дер Слюс та Тон ван Джарсвельд. Відвідувачі матимуть нагоду познайомитися з новими тенденціями флористики, оцінити оригінальні ідеї спеціалістів, взяти участь у майстер-класах від провідних вітчизняних та зарубіжних флористів.
У ході Flower Expo Ukraine 2017 відбувся  флористичний конкурс «Букет для дітей», організатором якого є Асоціація українських флористів та Союз українських квіткарів, а спонсором – компанія «Асканія-Флора».
Виставка працюватиме в Міжнародному виставковому центрі на Броварському проспекті три дні.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/411289.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua