Валерія Лутковська здійснює особистий прийом мешканців Донецької області у Волновасі

13 мар, 15:14

Сьогодні, 13 березня 2017 року, з 12:00 триває особистий виїзний прийом мешканців Донецької області Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини Валерією Лутковською. Прийом відбувається у приміщенні Волноваської районної державної адміністрації (вул. 1 Травня, 1, м. Волноваха).
Спільно з Уповноваженим з прав людини прийом здійснюють Представник Уповноваженого з питань дотримання прав внутрішньо переміщених осіб Жанна Лук’яненко і Представник Уповноваженого з питань зв’язків із громадськістю Михайло Чаплига.
Нагадаємо, завтра, 14 березня, з 9:00 до 17:00 Уповноважений прийматиме громадян у приміщенні Фонду розвитку Маріуполя (пров. Нахімова, 6, м. Маріуполь).
Особистий виїзний прийом мешканців Донецької області та внутрішньо переміщених осіб організовано за підтримки проекту Ради Європи «Посилення прав людини внутрішньо переміщених осіб в Україні».
Також нагадуємо, що аналогічний особистий виїзний прийом в Луганській області заплановано на 29-31 березня 2017 року, про час і місце проведення буде повідомлено додатково.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/410746.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua