Віктор Янукович вимагає від ГПУ допитати його та припинити перешкоджати його особистій участі у справі про державну зраду

31 янв, 12:28

На даний час Віктор Янукович через загрозу його безпеці та життю не має можливості прибути до Генеральної прокуратури, але готовий для проведення необхідних слідчих і процесуальних дій на території Російської Федерації. Відповідну заяву Віктора Януковича про необхідність врахування його показів для проведення всебічного та неупередженого розслідування у справі про державну зраду було подано його адвокатом до Генеральної прокуратури.
У своєму зверненні Віктор Янукович виклав причини, з яких вимушений був виїхати з України та продовжує тимчасове перебування на території Російської Федерації, а також докази того, що небезпека його життю продовжує існувати, а правоохоронні органи ухиляються від розслідування замахів на його життя.
Він вкотре висловив бажання співпрацювати зі слідством та повідомити про всі дійсні обставини справи для проведення всебічного і неупередженого розслідування та наголосив, що зараз немає жодних перешкод для проведення необхідних слідчих і процесуальних дій на території Російської Федерації. «У будь який зручний для Вас час Ви можете особисто прибути за місцем мого проживання, яке Вам відомо, для отримання від мене показів, вручення необхідних документів та проведення інших процесуальних дій. При цьому, прошу Вас врахувати наявність у мене бажання співпрацювати зі слідством та повідомити про всі дійсні обставини справи, для проведення всебічного і неупередженого розслідування», - зазначено у зверненні.
Віктору Януковичу досі не вручені документи, направлені Генеральною прокуратурою України до Російської Федерації, оскілки запит у частині вручення йому повідомлення про підозру продовжує виконуватися компетентними органами Російської Федерації. Після його отримання, всі необхідні процесуальні дії можуть виконуватися у такому ж порядку або за особистого прибуття слідчих за його місцем проживання.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/408301.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua