В свій день народження гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ презентував пісню Тону

20 янв, 15:51

​БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ виповнилось 18 років! І саме в день свого повноліття 14 січня гурт зробив подарунок своїм прихильникам – презентував на своїх сторінках в соц. мережах новий сингл з майбутнього альбому “5хвилин” – “Тону”. Першими пісню змогли почути фанати гурту вконтакті. А вже сьогодні відбулась презентація “Тону” на сайті 24tv.ua. Це вже другий сингл з майбутнього альбому. Першим було презентовано заглавний сингл альбому “5хвилин”.
Послухати “Тону” можна тут https://soundcloud.com/bezobmezhen/bez-obmezhen-tonu-single-2017
Сергій Танчинець, фронтмен БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ про нову пісню та майбутній альбом: «Тону... Саме назва говорить багато про що. Такі слова люди говорять, коли відчувають відчай - відчай від невзаємного почуття, або коли не мають змоги реалізувати своє кохання... Це мій роздум на тему, яка завжди була, є і буде актуальною для людства. На тему взаємовідносин між чоловіком та жінкою... Пісня про та для всіх закоханих людей.
Пісня #Тону почала створюватись ще до проекту Х фактор. А під час перебування на проекті була сформована остаточна версія. На проекті взагалі була надзвичайно творча атмосфера... Там написано ще декілька треків з наступного альбому.
Альбом "5хвилин" - це наша "дитина", яку ми бережно зрощуємо, вкладаємо в неї все краще, що накопили за довгі роки існування.
Альбом знову матиме різні за характером та звучанням пісні. Ми почали співпрацю з відомим та надзвичайно талановитим саунд-продюсером Артуром Данієляном, який вніс своє особливе звучання в нашу музику. Гадаю, всім нашим прихильникам буде дуже цікавий цей матеріал.»
Артур Данієлян, саунд-продюсер: «Пісня "Тону" зачепила мене по-справжньому - відразу ж, коли отримав від Сергія, фронтмена колективу, демку в Вайбері, почав працювати над нею. В результаті вийшла лірична, але в той же час качова композиція. Божественний голос Сергія (а він - один з кращих вокалістів з тих, з ким мені доводилося співпрацювати) я доповнив соло на аналоговому синтезаторі Volca Keys. Вийшов відмінний тандем - тривожна м'якість голосу і тепле, але пронизливе звучання аналогового синтезатора.»
Музика – Сергій Танчинець
Слова – Сергій Танчинець
Саундпродюсер – Артур Данієлян
Реліз нового альбому заплановано на початок лютого. Він  буде називатись, як і перший сингл – “5хвилин”. Цю пісню БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ  презентували восени і вона вже встигла підкорити багато сердець.  Одразу після випуску альбому гурт вирушить у великий тур Україною на його підтримку.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/407532.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua