Колективу Мінприроди представили новопризначеного держсекретаря

20 янв, 15:48

Сьогодні, 20 січня, Міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак представив  трудовому колективу Мінприроди державного секретаря Геннадія Дмитренка. Рішення про його призначення було ухвалено 18 січня на засіданні Кабінету Міністрів України.
«Сподіваюся, що Геннадій Васильович буде успішно реалізовувати у Мінприроди реформу державної служби, яка проводиться в країні, та створюватиме всі умови для її професійної діяльності»,  - сказав Остап Семерак  у своєму вітальному слові.
Водночас Геннадій Дмитренко нагадав, що згідно із внесеними до ЗУ «Про державну службу» змінами в Україні передбачено запровадження інституту державних секретарів.
«Реформа державної служби, яка зараз відбувається в Україні, націлена на прозорість та наближеність до суспільства.  Маю надію, що ми з вами будемо працювати на стабільність та прозорість»,  - сказав Геннадій Дмитренко.
Нагадаємо, Кабінет Міністрів України ухвалив та оприлюднив розпорядження від 18 січня 2017 року № 25-р про призначення Геннадія Дмитренка державним секретарем Міністерства екології та природних ресурсів.
"Призначити Дмитренка Геннадія Васильовича державним секретарем Міністерства екології та природних ресурсів України з дати початку фактичного виконання ним посадових обов'язків строком на п'ять років з оплатою праці відповідно до законодавства, встановивши випробувальний термін три місяці", - йдеться в документі.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/407531.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua