Ветерани АТО мають величезний потенціал творити зміни всередині: Ярош став обличчям промо-кампанії проекту інтеграції військовослужбовців до влади

09 ноя, 15:45

Лицем промо-кампанії проекту «За ветеранів до влади», метою якого є підготовка ветеранів АТО до роботи у державних структурах, став активіст Революції Гідності, учасник бойових дій, розвідник АЗОВа, Максим Ярош.

У вересні стартував всеукраїнський проект «За ВДВ», організатори якого зголосилися підготувати справжній десант змін для роботи в органах виконавчої влади. Окрім налагодження комунікації між атовцями та органами державної влади, метою проекту є зміна ставлення населення до учасників АТО, створення їх образу не тільки як героїв війни, а й відповідальних громадян у мирному житті. З цієї причини організатори проекту вирішили обрати атовця для своєї промо-кампанії.

«Ми віримо, що ветерани АТО, які своїм життям боронили нашу територіальну цілісність і суверенітет мають також величезний потенціал творити зміни всередині країни. Саме тому героєм нашого ролику став Максим Ярош, сміливий, чесний, який пройшов і Майдан, і АТО, і полон, а отже є прикладом морально сильної людини, яка готова пройти найважчі випробування. Ми сподіваємось, що такий приклад ветерана надихне й інших побратимів брати на себе відповідальність і у мирному житті, підкорювати нові сфери і здобувати знання» – прокоментувала координаторка проекту за «ВДВ», заступниця голови ГО «STUDENA» Оксана Іванців.

Сам Ярош щиро радий, що став символом всіх учасників Школи і вірить у подальші покращення: «Я був добровольцем під час АТО, потім працював у розвідці.
Хлопцям, як я, потрібно давати шанс спробувати змінити країну у мирний час. Досвіду правління у нас, можливо, і не так багато, але є шалене бажання вирішити проблеми громадськості, бо кожна деталь є важливою. Дякуючи Школі ми зможемо самореалізуватися і втілити в життя задумані плани».

Варто зазначити, що з 17 жовтня розпочалися заняття в Школі державного службовця проекту «За ВДВ». Наразі 60 учасників програми, зі 140 бажаючих, вже почали своє навчання, щоб навесні продовжити службу країні не з автоматами в руках, а з портфелями держслужбовців.


 


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/403121.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua