У Київській області з 10 жовтня розпочався опалювальний сезон у закладах соціальної сфери

11 окт, 14:44

Відповідно до розпорядження виконуючого обов’язки голови Київської обласної державної адміністрації від 07.10.2016 № 412 «Про початок опалювального сезону в населених пунктах Київської області у 2016/2017 році» у Київській області з 10 жовтня 2016 року розпочато опалювальний сезон у дошкільних та шкільних закладах, закладах охорони здоров’я та соціального захисту області.
З 13 жовтня 2016 року почнуть опалюватися всі об’єкти житлового фонду області.
«У зв’язку зі значним зниженням температури та негодою було прийнято рішення розпочати опалювальний сезон раніше визначеного строку. Всі об’єкти і заклади регіону повністю готові до осінньо-зимового періоду, тому з сьогоднішнього дня опалення включене у школах, дитячих садках та закладах охорони здоров’я і соціального захисту області. 3 13 жовтня  почнуть опалюватися решта житлових об’єктів регіону», - повідомив виконуючий обов’язки голови Київської обласної державної адміністрації Лев Парцхаладзе.
В області була заздалегідь проведена низка заходів із підвищення енергозбереження регіону з метою економії енергоресурсів, а також впровадження проектів з енергоефективності.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/401384.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua