Військовою прокуратурою затримано оперативного працівника пенітенціарної установи під час одержання «хабара» за вплив у переведенні засудженого до іншого місця виконання покарань

14 сен, 08:35

Військовою прокуратурою Дарницького гарнізону Центрального регіону України спільно з співробітниками Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України викрито старшого оперуповноваженого відділу оперативно-розшукової роботи Управління державної пенітенціарної служби України у місті Києві та Київській області на одержанні неправомірної вигоди в розмірі 2000 доларів США.
Ці кошти правоохоронець вимагав та одержав від громадянина за вплив на прийняття рішення уповноваженими особами цієї державної установи про переміщення одного з засуджених до іншої місця відбування покарань.
Одразу після одержання вищевказаної суми, капітан внутрішньої служби був затриманий правоохоронними органами, а грошові кошти у нього вилучено. 
На даний час готується повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 369-2 КК України (одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави), клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.
 
Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/399780.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua