Оляна Гордієнко призначена Членом Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку

13 сен, 08:50

Указом Президента України Петра Порошенка №392/2016 від 12 вересня 2016 року Оляну Гордієнко призначено новим Членом НКЦПФР (Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку).
 
Пані Гордієнко має 15-ий досвід роботи у київському офісі Baker & McKenzie у напрямку консультування українських та міжнародних клієнтів по трансакціях злиття та поглинання, у тому числі угод з прямого приватного інвестування. Останнім часом її діяльність була зосереджена на проектах з реформування корпоративного управління та приватизації, зокрема, реформи корпоративного управління державного сектору економіки та законодавства про державне-приватне партнерство.
 
У Комісії Оляна Гордієнко займатиметься питаннями корпоративного управління та розвитку інструментів фондового ринку, зокрема: розвитком корпоративного управління в акціонерних товариствах, удосконаленням стандартів щодо емісії та обігу цінних паперів; формуванням та реалізацією єдиної держаної політики щодо емітентів цінних паперів; розвитком ринку похідних фінансових інструментів, тощо.
 
Керівництво НКЦПФР та увесь колектив регулятора вітають Оляну Гордієнко з призначенням на посаду і бажають енергії та принциповості у відстоюванні інтересів щодо розбудови українського ринку капіталу.
 
Нагадаємо, Указом Президента України №50/2015 від 30 січня 2015 року Головою НКЦПФР призначено Тимура Хромаєва, Членами НКЦПФР – Дмитра Тарабакіна, Юрія Буцу, Олександра Панченка та Ігоря Назарчука.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/399749.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua