Лікарі розпочали безстрокове голодуавння під Міністерством охорони здоров’я

07 сен, 12:00

Шановні колеги!

Повідомляємо, що після того, як високопосадовці Міністерства охорони здоров’я жодним чином не зреагували на вимоги учасників акції протесту, членів Вільної профспілки медичних працівників України, четверо з них вдалися до голодування під стінами відомства.

Як розповів голова Вільної профспілки медичних працівників України Олег Панасенко, він та його колеги Сергій Броницький, Надія Толкачова та Іван Лузгін вчора розпочали безстрокове голодування, бо попри те, що медики вдруге за місяць провели акцію протесту проти  закриття лікувальних закладів, руйнації системи екстреної медичної допомоги і розвалу медичної галузі загалом, у МОЗ так і не дослухалися до їхніх вимог. Тому четверо голодуючих провели минулу ніч у наметі, який напередодні ввечері встановили біля будівлі Мінохорониздоров’я на вул. Грушевського,7.

В акції протесту беруть участь лікарі різного профілю і з різних регіонів України. Голова ВПМПУ Олег Панасенко, за фахом хірург, представляє київських медиків,травматолог Сергій Броницький приїхав до столиці із Житомира, фізіотерапевт Надія Толкачова із Надвірної Івано-Франківської області, а Іван Лузгін – начальник медичної частини полку особливого призначення «Азов». Всіх їх об’єднує активна участь у діяльності Вільної профспілки медичних працівників України і турбота про здоров’я українців, яке неможливо забезпечити без збереження й розвитку, а не закриття лікувальних закладів.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/399356.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua