Рекордним видався минулий тиждень за кількість кодів ІМЕІ внесених фахівцями УДЦР до узагальненої бази даних

07 сен, 10:03

За минулий тиждень на вимогу суб’єктів господарювання до узагальненої бази кодів ІМЕІ внесено 144 тисячі міжнародних ідентифікаторів.
Також фахівці УДЦР підготували 12 висновків для прийняття НКРЗІ рішень щодо видачі ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України, оформили та видали користувачам 668 висновків щодо електромагнітної сумісності радіоелектронних засобів (РЕЗ) та випромінювальних пристроїв,  768 дозволів на експлуатацію РЕЗ централізованого присвоєння та  382 дозволи  – на РЕЗ децентралізованого присвоєння.
На мережах операторів зв’язку спеціалісти УДЦР провели вимірювання телекомунікаційних мереж загального користування та виявили 6106 порушень порядку маршрутизації міжнародного трафіку. Всі порушення – на мережі мобільного зв‘язку.
Підрозділи радіочастотного моніторингу виявили 20 порушень умов дозволів на експлуатацію РЕЗ, а також 146 незаконно діючих пристроїв.
Найбільше порушень виявлено на Харківщині – (31), Києві та Київській області – (27) та на Кіровоградщині – (24).
Також виявлено та усунено дію 25 джерел радіозавад.
Спеціалістами УДЦР складено 103 актів первинного технічного контролю при проведенні спільних із заявниками приймальних випробувань радіоелектронних засобів  та здійсненні вимірювань параметрів РЕЗ на місці експлуатації.
Фахівцями підприємства проведено певний обсяг робіт з оцінки відповідності продукції.

Прес-служба Українського державного центру радіочастот


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/399344.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua