УСПП та служба зайнятості будуть співпрацювати більш системно

02 сен, 14:54

Сьогодні під час урочистого зібрання з нагоди Дня підприємця УСПП, Антикризової ради громадських організацій, Ради підприємців при КМУ відбулося ухвалення меморандуму між Українським союзом промисловців і підприємців і Державною службою зайнятості України. Документ підписали президент УСПП А.К.Кінах і заступник голови Державної служби зайнятості С.С.Кравченко.
Меморандум з Держслужбою зайнятості спрямований на  реалізацію ефективної політики у сфері працевлаштування, боротьбу з безробіттям та передбачає вивчення  поточної та перспективної потреби роботодавців у кадрах,   сприяння укомплектуванню вільних робочих місць,  підготовку пропозицій з удосконалення законодавства у сфері зайнятості населення. Сторони домовились  проводити роботу з  посилення контактів  регіональних та базових центрів зайнятості з підприємствами – членами УСПП,  сприяти працевлаштуванню безробітних на підприємства-члени УСПП, в т. ч. шляхом організації професійного навчання зареєстрованих безробітних.
Ухвалення документу стало результатом регулярної  плідної  роботи, яку структури проводять задля вирішення проблеми ефективної зайнятості, подолання безробіття, створення системи перекваліфікації та отримання нової освіти  в Україні.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/399036.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua