Більше шестисот студентів поповнили лави Полтавського педуніверситету

31 авг, 14:46

Новобранців у палаці дозвілля "Листопад" вітали ректор Полтавського національного педагогічного  університету імені В. Г. Короленка Микола Степаненко, представники влади: голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький, заступник голови Полтавської облдержадміністрації Олег Пругло, Полтавський міський голова Олександр Мамай. Голова Полтавської обласної ради, сам випускник уславленого вишу, побажав студентам успіхів у навчанні.
- Згадую 1996 рік, коли я став студентом Полтавського педагогічного університету. І від щирого серця хочу побажати цьогорічному поповненню рідного вишу успіху у здобутті знань. Нехай завжди вистачає сил для кроку вперед, а крок назад ви робили б лише для підготовки перед взяттям нової висоти, побажав новобранцям на педагогічній стезі Олександр Біленький.
У свою чергу ректор університету Микола Степаненко запевнив - виш буде і надалі залишатись осередком виховання студентів у дусі демократії та патріотизму.
- Ми усім професорсько-викладацьким колективом викликаємо вас, наше поповнення, на конструктивну дискусію, будемо всіляко підтримувати і розвивати свободу думки і слова. І переконаний - саме у стінах педагогічного університету ви зможете зреалізувати усі ті творчі, наукові і професійні вершини, які ви собі намріяли, - сказав Микола Степаненко.
Під час урочистої посвяти її учасники хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв-короленківців, Геннадія Біліченка, Антона Грицая, Руслана Марченка, які поклали своє життя за свободу України у зоні АТО.
- Подвиг наших мужніх воїнів кожен з нас має завжди пам'ятати. Ми працюємо і навчаємося в мирі лише завдяки нашим Героям, - сказав голова Полтавської обласної ради.  


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/398906.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua