У вересні Держрибагентство розпочне набір до рибного патруля у регіонах України

26 авг, 15:06

На початку вересня 2016 року Держрибагентство   оголосить  конкурс на посади керівників рибоохоронного патруля  у регіонах України. Йдеться про   Дніпропетровську, Запорізьку, Кіровоградську, Миколаївську, Одеську, Полтавську, Херсонську, Чернігівську та Черкаську області. 

Крім того, планується, що у двох стратегічно важливих областях, одна з яких розташована на каскаді Дніпровських водосховищ, а друга в акваторії Чорного та Азовського морів, буде також оголошено конкурс по набору повного інспекторського складу рибоохоронного патруля та сформовано повний склад нового управління відповідної області. Деталі конкурсного  відбору буде оголошено додатково.
 
"Запуск  рибоохоронного патруля у регіонах України є другим етапом реформування  органів рибоохорони. Першим  було створення "пілотного" рибного патруля у Київській області. Він розпочав роботу  16 червня 2016 року, вже показує  достойні результати роботи. Ми використаємо  отриманий при підготовці Київського патруля  досвід із відбору, навчання та стажування рибних патрульних  і для інших регіонів України", - повідомив Голова Держрибагенства Ярема Ковалів.
 
Вересневий кадровий конкурс до рибного патруля відбудеться відповідно до вимог  нової редакції Закону «Про державну службу», включатиме   електронне  тестування та співбесіду. До складу конкурсної комісії можуть бути залучені державні службовці, у тому числі з інших державних органів, науковці та експерти у відповідній сфери тощо.

«Ми запрошуємо всіх тих, кому небайдужий стан рибного господарства України, хто відчуває в собі сили задля роботи в рибоохоронному патрулі подавати документи, проходити конкурс. Галузі потрібні вмотивовані, чесні, порядні люди. – повідомив Голова Держрибагентства Ярема Ковалів. – Участь у конкурсі  можуть брати всі – і ті, хто  має досвід роботи у органах рибоохорони, і абсолютно нові для галузі люди.  Для того, щоб відбір відбувався максимально прозоро – плануємо включити до складу конкурсної комісії і  представників    обласних адміністрацій, і громадськість».

Обрані керівники  координуватимуть процес відбору інспекторського складу рибних патрульних.  Після запуску рибного патруля  у цих регіонах, він  з'явиться на Заході та на Сході України. Загалом у  26  управліннях патруля працюватиме близько 800 інспекторів.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/398692.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua